Kapaciteti

Naši smještajni kapaciteti zvanično su kategorisani sa 4 zvjezdice. Raspolažemo sa ukupno 7 apartmana od kojih su 6 luksuzna, a 1 ekstra luksuzan.

Četiri apartmana od njih šest, odnosno 1/A, 3/A, 7/A i 9/A, predviđena su za smještaj maksimalno 4 osobe uz mogućnost doplate za petu osobu. Posjeduju po dvije spavaće sobe od kojih je svaka opremljena francuskim ležajem i krevecem za bebu. U dnevnom boravku ovih apartmana nalazi se kauč na rasklapanje.

Apartman 3/B prima maksimalno 3, a apartman 4/B maksimalno 2 osobe. Apartman 3/B je tipa “studio”. Opremljen je sa klasičnim ležajem za dvije osobe i kaučem na rasklapanje. Apartman 4/B posjeduje jednu spavaću sobu sa klasičnim ležajem za dvije osobe.

Ekstra luksuzni apartman 5/A predviđen je za smještaj maksimalno 4 osobe. Posjeduje jednu spavaću sobu opremljenu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa kaučem na rasklapanje.

Svi apartmani su klimatizovani i posjeduju TV uređaj sa satelitskom antenom, potpuno opremljenu kuhinju, terasu i kupatilo sa tuš kabinom. Apartmani 1/A, 3/A, 5/A, 7/A i 9/A posjeduju mašinu za veš.

Objekat posjeduje spoljni video nadzor i snadbjeven je vodom svih 24h, a svim gostima obezbjeđen je parking prostor kao i bežični pristup Internetu.

Kućni ljubimci, nažalost, nisu dozvoljeni.

APARTMAN 1/A
APARTMAN 3/A
APARTMAN 5/A
APARTMAN 7/A
APARTMAN 9/A
APARTMAN 3/B
APARTMAN 4/B
Površina: 56 m2
Sprat: prizemlje
Površina: 53 m2
Sprat: prizemlje
Površina: 47 m2
Sprat: 1
Površina: 56 m2
Sprat: 2
Površina: 53 m2
Sprat: 2
Površina: 36 m2
Sprat: 2
Površina: 46 m2
Sprat: 2
fotografije fotografije fotografije fotografije fotografije fotografije fotografije